onze strandtent

Buena vista scheveningen strand

Bij ons kunt u terecht voor een lekker ontbijtje, een zakelijke lunch, een feestelijk diner en gezellige activiteiten!

3-/4-/5- gangen diner

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd,

overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Onze 4 top activiteiten

Expeditie Robinson Scheveningen

Dit programma is specifiek ontwikkeld gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit.

Powerboat Scheveningen

Rondvaren op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat.

Powerkiten Scheveningen

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van het strand en de wind.

GPS tocht Scheveningen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is deze activiteit helemaal wat voor jou!

duurzaamheid

Een aantal seizoenen geleden zijn wij begonnen door zonnepanelen op ons dak te plaatsen waardoor we groene energie kunnen opwekken. Dit hebben wij gedaan in samenwerking met Energy Guards. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij! Later is hier een ‘groen dak’ bijgekomen. We horen je denken.. Nee, dit is geen grasveld.. Dit zijn sedumplantjes, ook wel vetplantjes genoemd. We hebben deze geplaatst boven onze keuken. De plantjes vangen fijnstof op waardoor de luchtkwaliteit verbeterd wordt. Ook zorgen ze voor een betere isolatie waardoor we minder hoeven te stoken tijdens de koude dagen op het strand.

Buena Vista Beach Club

 

070 350 08 13

reserveringen@buenavistabeachclub.nl

Strand Noord 18 2586 ZZ, Den Haag

 

Openingstijden:

Ma - Do: 09:00 - 01:00

Vr - Za: 09:00 - 02:00

Zo: 09:00 - 01:00

 

WhatsApp chat