Beachvolleybal Scheveningen

BEACHVOLLEY  € 20,00 p.p. Vanaf 10 personen

Met je blote voeten in het zand de competitie aangaan met vrienden, familie of collega’s? Dan is deze activiteit iets voor jou! Het beachvolleybaltoernooi kan georganiseerd worden voor groepen vanaf tien personen tot grote gezelschappen. 

Ook kunnen we deze activiteit combineren met bijvoorbeeld een cocktailworkshop, zodat jullie tussendoor even lekker kunnen relaxen en naar de andere teams kunnen kijken.

Na een korte instructie over de spelregels – deze verschillen van volleybal in de zaal – kunnen jullie al aan
de slag! Tijdens deze activiteit staat gezelligheid, samenwerken en communiceren centraal. Wat maakt
dat het zich uitstekend leent voor een bedrijfsuitje of een gezellige familiedag. Zoals bij een echte
competitie leidt ook dit toernooi tot een spannende finale. May the best team win!
Je hoeft bij deze activiteit nergens aan te denken, dit doen wij voor je! Wij zorgen voor al het
materiaal, de competitieschema’s en de scheidsrechters. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf
de teams samen te stellen.

Combineer de workshop met een heerlijke borrel of BBQ.

Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!

Om tijdens de proeven goed te presteren is een combinatie tussen behendigheid, durf en lerend vermogen nodig, maar ook tactiek speelt tijdens deze workshop een grote rol. Zo kun je teamgenoten beter te vriend kunt houden.
Er volgt namelijk net als in het tv programma een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een stem uit op één ander teamlid. De stemmen leveren punten die in de finale van belang zijn om de ultieme Robinson te worden!

Het Robinson Island evenement is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier dit alles samen maakt het onvergetelijk dag!

Beachvolleybal offerte?

  • Voer een waarde groter dan of gelijk aan 5 in.
  • :
  • Prijs: 20,00 €

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

WhatsApp chat