Strand evenementen

Strand evenementen

Er is bij Buena Vista Beach Club van alles te beleven, Naast heerlijk eten en genieten van de heerlijke zon op je gezicht. Zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van een complete dag waarbij u aan niets meer hoeft te denken. 

U wordt welkom geheten in onze beachclub, Na het inschenken van een heerlijk verkoelend drankje nemen wij je mee het strand op voor een ruime keuze aan leuke en gezellige teambuilding activiteiten. 

Strandactiviteit offerte ontvangen?

  • Voer een waarde groter dan of gelijk aan 5 in.
  • :

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

EXPEDITIE ROBINSON € 20,00 p.p. vanaf 10 personen

Robinson Island. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft Buena Vista een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de
Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!

Om tijdens de proeven goed te presteren is een combinatie tussen behendigheid, durf en lerend vermogen nodig, maar ook tactiek speelt tijdens deze workshop een grote rol. Zo kun je teamgenoten beter te vriend kunt houden.
Er volgt namelijk net als in het tv programma een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een stem uit op één ander teamlid. De stemmen leveren punten die in de finale van belang zijn om de ultieme Robinson te worden!

Het Robinson Island evenement is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier dit alles samen maakt het onvergetelijk dag!

ARCHERY TAG

Ga als een echte robin hood, bewapend met pijl en boog de strijd aan!
In dit spel maken we gebruik van een pijl met een zacht kussen waardoor we op een veilige manier toch de spanning in het spel weten te leggen.

De bedoeling is om zo snel mogelijk met je team de doelen te raken zonder zelf geraakt te worden. Alle doelen als eerste geraakt? Dan wint jou team!

POWERBOAT € 37,50 p.p. vanaf 5 personen

Rondvaren op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat.
Nou ja, rondvaren? Het kleine stukje varen de haven uit lijkt misschien nog het meest op
de gemiddelde rondvaart. Zodra open water is bereikt gaat de gashendel open!
De powerboat beschikt over een totale vermogen van zelfs 400 Pk of meer. Dit enorme vermogen is ruimschoots voldoende om een groep van 10 passagiers veilig te vervoeren. Grotere groepen personen kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten. Wil je liever een wat rustigere toertocht met één van onze ribs maken, dan passen we de snelheid uiteraard aan.
Deze spectaculaire activiteit is geschikt voor bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Dit is het ultieme uitwaaien en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

GPS TOUR €20,00 p.p. vanaf 10 personen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen?
Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen
met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.
Programma GPS-tocht
We verzamelen op Buena Vista Beach Club en maken verschillende teams vervolgens krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. De tocht wordt pas gestart als de captains het apparaat blindelings kunnen bedienen.
Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. De GPS-tocht bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en kennisvragen die onderweg te tocht beantwoordt kunnen worden. Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 3 teambuilding opdrachten.
Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de GPS tocht Scheveningen tot een succes te volbrengen.

POWERKITEN €20,00 p.p. vanaf 10 personen

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van het strand en de wind. Powerkiten is geschikt voor zowel jong als oud, sportief of iets minder sportief. Er zijn kleine speelse vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen of krachtige kites voor mensen die de kracht van de wind willen ervaren. Iedereen kan dus zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren.
Het powerkiten gebeurd op een veilige manier met ervaren instructeurs. Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt gaan we een stapje verder en kun je een heleboel gave trucs leren en zelfs proberen een sprong te maken! In de 2 uur durend workshop leert iedereen vliegeren.
Powerkiten is perfect te combineren met een dagprogramma op het strand of als bedrijfsuitje.
Kortom powerkiten Scheveningen, is een super leuke workshop, leef je uit!

WhatsApp chat