Slippers pimpen

SLIPPERS PIMPEN € 30,00 p.p. vanaf 5 personen

Wil jij aankomende zomer de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slipper pimpen wellicht iets voor jou. Creëer tijdens de workshop jou eigen paar unieke slippers. De workshop slippers pimpen is als uitje met vriendinnen, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen ontzettend leuk om te doen en ook zeer leuk te combineren met bijvoorbeeld een high tea. voor vrouwen is het pimpen van slippers hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan je de grootste plezier beleefd.

Vanaf 5 personen : 30.- per persoon
Vanaf 10 personen: 27.50 per persoon
Vanaf 25 personen: 25,- per persoon

Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!

Om tijdens de proeven goed te presteren is een combinatie tussen behendigheid, durf en lerend vermogen nodig, maar ook tactiek speelt tijdens deze workshop een grote rol. Zo kun je teamgenoten beter te vriend kunt houden.
Er volgt namelijk net als in het tv programma een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een stem uit op één ander teamlid. De stemmen leveren punten die in de finale van belang zijn om de ultieme Robinson te worden!

Het Robinson Island evenement is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier dit alles samen maakt het onvergetelijk dag!

Offerte ontvangen?

Slippers pimpen offerte?

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Prijs: 27,50 €

Dit formulier is onder voorbehoud voor eventuele fouten en vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat