Menu

Cocktail workshop Scheveningen

U wordt welkom geheten in zomerse sferen op het strand tijdens de workshop cocktail shaken.

 Onze cocktail expert zal kort iets vertellen over mixen en shaken van cocktails. U hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al de heerlijkste drankjes te mixen. 

De ervaring die je opdoet tijdens de cocktail workshop kan het begin zijn van een echte hobby, voor de echte fanatici misschien wel het begin van een nieuwe onverwachte carrière. Gedurende twee uur wordt u de kunst van het “cocktail shaken” bijgebracht. U bent zelf de bartender! 

De cocktail workshop start met een korte uitleg. Hierna is het aan u en neemt u zelf plaats achter de bar om uw eigen cocktail te shaken.

In deze cocktailworkshop werken wij met alcoholische producten van de Kuijper. Voor mensen die geen alcohol wensen verzorgen wij ook Virgin cocktails.

U heeft de volgende keuzes(Vanaf 5 personen):

1. Cocktailworkshop ( 2 Cocktails) 30.00 per persoon

2. Cocktailworkshop ( 3 Cocktails) 37.50 per persoon

 

 

Cocktailworkshop Scheveningen

Offerte ontvangen?

Cocktail shaken offerte?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Dit formulier/ deze offerte is onder voorbehoud voor eventuele (calculatie)fouten en vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Mocht u problemen ondervinden met het formulier dan kunt u uw (offerteaanvraag/ vraag richten tot reserveringen@buenavistabeachclub.nl. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat