Menu
Workshops Scheveningen

Workshops Scheveningen

Voor vrienden, families of collega’s bieden wij leuke en uitdagende workshops aan! De workshops die Buena Vista Beach Club aanbiedt zijn ook met elkaar te combineren.

Ontvang een offerte

Workshops Scheveningen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

BEACHVOLLEY € 20,00 p.p. Vanaf 10 personen

Met je blote voeten in het zand de competitie aangaan met vrienden, familie of collega’s? Dan is deze activiteit iets voor jou! Het beachvolleybaltoernooi kan georganiseerd worden voor groepen vanaf tien personen tot grote gezelschappen. 

Ook kunnen we deze activiteit combineren met bijvoorbeeld een cocktailworkshop, zodat jullie tussendoor even lekker kunnen relaxen en naar de andere teams kunnen kijken.

Buena Vista Beach Club Scheveningen beachvolleybal Scheveningen

SLIPPERS PIMPEN € 30,00 p.p. vanaf 5 personen

Wil jij aankomende zomer de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slipper pimpen wellicht iets voor jou. Creëer tijdens de workshop jou eigen paar unieke slippers. De workshop slippers pimpen is als uitje met vriendinnen, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen ontzettend leuk om te doen en ook zeer leuk te combineren met bijvoorbeeld een high tea. voor vrouwen is het pimpen van slippers hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan je de grootste plezier beleefd.

ZANDSCULPTUREN MAKEN €17,50 p.p. vanaf 8 personen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een door u gekozen (of door ons) thema de mooiste creaties. Het is een afwisselende activiteit waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals communicatie, creativiteit (ontwerp) en planning. Daarom is dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

SIERADEN MAKEN €27,50 p.p. vanaf 10 personen

Altijd al je eigen sieraden willen maken? Dat kan in de gezellige workshop sieraden maken.Je eigen creaties maken met verschillende soorten kralen, bedeltjes, parels en steentjes. In de workshop kan je zelf opgeven wat je wil maken, bijvoorbeeld een ketting of 2 armbanden. Je hebt een grote keuze uit verschillende kralen in verschillende vormen en kleuren om je eigen unieke ketting te maken. De prijzen zijn altijd all-in, dus je kunt voor een vaste prijs maken wat je maar wilt. Aan het eind van de workshop wordt aan de draad het slotje bevestigd, zodat je nog lang plezier hebt van een zelf uniek gemaakt sieraad.
WhatsApp chat