GPS tocht Scheveningen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen?
Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

Programma GPS-tocht
We verzamelen op Buena Vista Beach Club en maken verschillende teams vervolgens krijgt iedereen een korte uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. De tocht wordt pas gestart als de captains het apparaat blindelings kunnen bedienen.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. De GPS-tocht bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en kennisvragen die onderweg te tocht beantwoordt kunnen worden. Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 3 teambuilding opdrachten.

Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de GPS tocht Scheveningen tot een succes te volbrengen.

GPS tocht offerte aanvragen

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Prijs: 20,00 €

Dit formulier is onder voorbehoud voor eventuele fouten en vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat