Menu

Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft Buena Vista een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit 

Expeditie Robinson is het ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!

Om tijdens de proeven goed te presteren is een combinatie tussen behendigheid, durf en lerend vermogen nodig. Tactiek speelt tijdens deze workshop een grote rol. Zo kun je teamgenoten beter te vriend houden.

Er volgt namelijk net als in het tv programma een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een stem uit op één ander teamlid. De stemmen leveren punten die in de finale van belang zijn om de ultieme Robinson te worden!

Het Expeditie Robinson evenement is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier dit alles samen maakt het onvergetelijk dag!

 

Heerlijk te combineren met bijvoorbeeld een BBQ of een Lunch arrangement.

expeditie robinson Scheveningen activiteiten scheveningen succes formule

Offerte ontvangen?

Expeditie Robinson offerte ontvangen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Dit formulier/ deze offerte is onder voorbehoud voor eventuele (calculatie)fouten en vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Mocht u problemen ondervinden met het formulier dan kunt u uw (offerteaanvraag/ vraag richten tot reserveringen@buenavistabeachclub.nl. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat