Expeditie Robinson Scheveningen

Robinson Island. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft Buena Vista een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de
Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!

Programma expeditie robinson Scheveningen

Om tijdens de proeven goed te presteren is een combinatie tussen behendigheid, durf en lerend vermogen nodig, maar ook tactiek speelt tijdens deze workshop een grote rol. Zo kun je teamgenoten beter te vriend kunt houden.
Er volgt namelijk net als in het tv programma een stemronde tijdens de eilandraad. In deze stemronde brengen alle teamleden “anoniem” een stem uit op één ander teamlid. De stemmen leveren punten die in de finale van belang zijn om de ultieme Robinson te worden!

Het Robinson Island evenement is spannend, sensationeel maar er is vooral veel plezier dit alles samen maakt het onvergetelijk dag!

Expeditie Robinson offerte ontvangen?

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • :
  • Prijs: 20,00 €

Dit formulier is onder voorbehoud voor eventuele fouten en vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat