Menu
Strand activiteiten Scheveningen

Strand activiteiten Scheveningen

Er is bij Buena Vista Beach Club van alles te beleven, Naast heerlijk eten en genieten van de heerlijke zon op je gezicht. Zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van een complete dag waarbij u aan niets meer hoeft te denken. 

U wordt welkom geheten in onze beachclub, Na het inschenken van een heerlijk verkoelend drankje nemen wij je mee het strand op voor een ruime keuze aan leuke en gezellige teambuilding activiteiten. 

Offerte ontvangen?

Strandactiviteit offerte ontvangen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :

Dit formulier/ deze offerte is onder voorbehoud voor eventuele (calculatie)fouten en vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Mocht u problemen ondervinden met het formulier dan kunt u uw (offerteaanvraag/ vraag richten tot reserveringen@buenavistabeachclub.nl. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

BUBBLe VOETBAL SCHEVENINGEN

BUBBLE VOETBAL € 20,00 p.p. vanaf 8 personen

Bubbel Voetbal, ook wel Bubble ball  genoemd, komt oorspronkelijk uit Noorwegen. Een geweldig spel dat voetballen tot een hilarische beleving maakt. ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Van jong tot oud, voor de sportieve maar ook de iets minder sportieve mensen is het een super leuk spel en uiteraard goed voor de teambuilding.

EXPEDITIE ROBINSON € 20,00 p.p. vanaf 10 personen

Robinson Island. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft Buena Vista een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Scheveningse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog in het vaandel staat!

expeditie robinson Scheveningen activiteiten scheveningen succes formule
powerboat scheveningen bedrijfsuitje scheveningen uitje scheveningen

POWERBOAT € 37,50 p.p. vanaf 5 personen

Rondvaren op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat.Nou ja, rondvaren? Het kleine stukje varen de haven uit lijkt misschien nog het meest op de gemiddelde rondvaart. Zodra open water is bereikt gaat de gashendel open! De powerboat beschikt over een totale vermogen van zelfs 400 Pk of meer. Dit enorme vermogen is ruimschoots voldoende om een groep van 10 passagiers veilig te vervoeren. Grotere groepen personen kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten. Wil je liever een wat rustigere toertocht met één van onze ribs maken, dan passen we de snelheid uiteraard aan.

ARCHERY TAG € 20 euro p.p. vanaf 10 personen

Ga als een echte robin hood, bewapend met pijl en boog de strijd aan! In dit spel maken we gebruik van een pijl met een zacht kussen waardoor we op een veilige manier toch de spanning in het spel weten te leggen.De bedoeling is om zo snel mogelijk met je team de doelen te raken zonder zelf geraakt te worden. Alle doelen als eerste geraakt? Dan wint jou team!

Archery tag scheveningen

GPS TOUR €20,00 p.p. vanaf 10 personen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen?Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

POWERKITEN €20,00 p.p. vanaf 10 personen

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van het strand en de wind. Powerkiten is geschikt voor zowel jong als oud, sportief of iets minder sportief. Er zijn kleine speelse vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen of krachtige kites voor mensen die de kracht van de wind willen ervaren. 

Powerkiten scheveningen bedrijfsuitje scheveningen (Large)
WhatsApp chat