Workshop Vlieger Bouwen

Ben jij niet bang om de strijd aan te gaan met jouw team en een unieke vlieger in elkaar te zetten? Ga dan nu de uitdaging aan!

Tijdens deze workshop van twee uur leer je een vlieger maken die aan het einde van de workshop de lucht in gaat! Individueel of in teams ga je aan de slag met de verschillende onderdelen die hier bij komen kijken. De vlieger moet niet alleen goed gebouwd zijn, hij moet er natuurlijk ook heel gaaf uit zien! Dat maakt deze workshop een geode activiteit om in teamverband te doen. Iedereen zijn capaciteiten komen hierin naarboven en hoe beter de samenwerking hoe mooier de vlieger!

Aan het einde van de workshop gaan we een oefenwedstrijd doe om te kijken of alle vliegers de lucht in gaan en krijgen jullie tips en tricks van de coaches. Daarna gaat het kite fight beginnen! Wie heeft de beste vlieger gebouwd? Misschien ben jij het wel…

Combineer de workshop met een heerlijke borrel of BBQ. E-mail ons voor de brochure en al jouw vragen: reserveringen@buenavistabeachclub.nl.

Lijkt deze workshop je wat, maar sluit de inhoud niet aan op jouw wensen? Laat het ons weten
via bovenstaand e-mailadres! We kijken graag naar wat we voor jou kunnen betekenen.

vlieger bouwenvlieger bouwen 2vlieger bouwen 3

 

Duur : 2 uur
Prijs : € 20,00 p.p. vanaf 10 personen
Inclusief : Instructeur en materialen